Pohyb je náš kamarád

15.05.2013 13:39

MŠ Luční se zapojila do projektu Sportovní školička. Generálním partnerem je VZP a patronem ligový hráč Jiří Štajner ze Slovanu Liberec. Sportovní školička  nabízí ucelený program sportovní přípravy pro děti od 4- 6 let.Projekt je otevřený pro chlapce i děvčata.Obsah jednotlivých lekcí je zaměřený na všeobecný pohybový rozvoj malých dětí.


Pod vedením hlavního trenéra  Josefa Hlouška a dvou šikovných mladých asistentů se děti v deseti lekcích seznámily s různými druhy sportu např. fotbalem, košíkovou, volejbalem,florbalem.

Každý týden se 24 dětí z naši školky s chutí a očekáváním vydalo do tělocvičny, kde pro ně byly připraveny hry, překážkové dráhy, cvičení dovedností s míči různých velikostí, hokejkami a dalším  nářadím. Děti cvičily s velkou pílí a radostí. My dospělí jsme oceňovali profesionální přístup trenérů k dětem a propracovanou přípravu na každou lekci. Sportovní školička byla zaměřena nejen na rozvoj sportovních dovedností malých dětí, ale také k vytvoření kladného vztahu dětí ke sportu a zdravému pohybu.
 

Zpět

Kontakt

Mateřská škola Luční Semily
Pekárenská 468, 513 01 Semily

Tel.: 481 625 062 | 731 443 707